PJ pants

When I first asked my friends excitedly about my newly-bought pants in Rumah Mode shopping mall in Bandung, Indonesia, all they told me was that these pants look like PJ pants. Well, the answer was not expectant, but anyway, it’s fine. And anyway, at least I can mix and match it to have a less PJ-pants feeling.

In this look last Feb, I paired, well, the patterned PJ pants with a tight solid color croptop. And then, maybe this is not something people often do, I threw on this brown blazer to pull back any little of its formality. This is just another playful and maybe controversial look of mine. 😛 Have fun and enjoy the photos. 😉

Love,

Cherry

P/S: Following here I have blogging in Vietnamese as well, but please be noticed that it’s not totally my PURE translation from the above Englist paragrath. I may have the different wording due to Vietnamese style.

Dưới đây cp cũng có một đoạn blog viết bằng tiếng Việt, tuy nhiên đoạn tiếng Việt này không hẳn là đoạn dịch hoàn toàn từ đoạn tiếng Anh bên trên, có thể sẽ có một số đoạn có cách diễn giải khác tùy thuộc vào văn phong Việt Nam.

Lúc mua xong chiếc quần này ở Rumah Mode, Bangdung, Indonesia, GP hớn hở khoe với các bạn và trong bụng nghĩ thầm thể nào cũng được khen đẹp. Đáp lại sự hào hứng của mình, các bạn đều đồng ý là chiếc quần trông giống quần…pijama mặc trong phòng ngủ quá. Dù ngậm ngùi, nhưng lúc về VN CP vẫn lôi ra mặc thường xuyên và hầu như không nhớ gì nhiều đến mấy lời “dìm hàng” kia ^^. Trong bộ trang phục này, CP kết hợp chiếc “quần pijama” họa tiết đối lập này với áo croptop màu trơn, để thêm điểm nhấn lạ, CP khoác ngoài một chiếc áo blazer để toàn bộ trang phục trong lịch sự hơn, cũng như che bớt phần mông tạo ra do chiếc quần lưng cao, như vậy trong sẽ cân đối hơn.

Mến,

Cherrypie

1

3

4

5

6

7

2

Advertisements

2 thoughts on “PJ pants

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s