Last March

Took these photos in March 2014.

I believe that my styles used to be more playful, young, dynamic and with more of color pops quite some time ago. In this look, I especially love the pop up of the purple from my pair of earrings. It seems to transfer the whole look from being casually playful to a more feminine and gentle look (especially with angles those earrings are shown up). Woah, so, accessory can significantly transform your look, who agree with me?

Anyway, hope you will enjoy these pieces of my old.

Love,

Cherrypie

P/S: Following here I have blogging in Vietnamese as well, but please be noticed that it’s not totally my PURE translation from the above Englist paragrath. I may have the different wording due to Vietnamese style.

Dưới đây cp cũng có một đoạn blog viết bằng tiếng Việt, tuy nhiên đoạn tiếng Việt này không hẳn là đoạn dịch hoàn toàn từ đoạn tiếng Anh bên trên, có thể sẽ có một số đoạn có cách diễn giải khác tùy thuộc vào văn phong Việt Nam.

Những tấm hình bên dưới CP chụp vào tháng 3 năm ngoái.

Có vẻ như lúc trước CP thường thích mặc những trang phục “vui vẻ” và ít nghiêm túc hơn là bây giớ. Trong bộ trang phục này, CP đặc biệt thích sự xuất hiện của đôi bông tai to bản màu tím. CP có cảm giác từ một bộ trang phục “thiếu nghiêm túc” (jumpsuit + áo offshoulder) mà chỉ cần nhờ một đôi bông tai trông nữ tính một chút là toàn bộ cảm giác về bộ trang phục trở nên khác hẳn (nữ tính hơn rất nhiều), đặc biệt là ở những góc chụp thấy rõ đôi bông tai. Phụ kiện có thể mang đến một sắc thái hoàn toàn khác cho bộ trang phục của mình, có ai đồng ý là như vậy không nè?

Hi vọng các bạn thích những tấm hình hơi cũ này nhé.

Mến,

Cherrypie
IMG 6040 Copy
IMG 6052 Copy
IMG 6056
IMG 6062 Copy
IMG 6070
IMG 6091
IMG 6098
IMG 6131
photo libre

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s